Pește întreg aburit cu ghimbir, Scallions și soia

Pește întreg aburit cu ghimbir, Scallions și soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pește întreg aburit cu ghimbir, Scallions și soia. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 858 calorii, 72g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Pentru $6.82 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, crenguțe de coriandru, scallion și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Pește întreg aburit cu Scallions și ghimbir, Pește aburit cu Scallions și ghimbir, și Pește Aburit Cu Scallions Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți peștele în apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentați peștele în interior și în exterior cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Așezați peștele pe o farfurie rezistentă la căldură, care este suficient de mare pentru a-l găzdui (o farfurie de plăcintă de sticlă funcționează bine) și se va potrivi și în interiorul aburului, îndoind ușor peștele dacă este prea lung. Umpleți jumătate din ghimbir în interiorul cavității peștelui și întindeți ghimbirul rămas deasupra peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PeștePește
3
Se toarnă apă într-un wok sau oală și se pune un abur în wok sau pe marginea vasului. Asigurați-vă că apa nu atinge fundul aburului. Aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Așezați farfuria care ține peștele în abur, acoperiți și aburiți timp de aproximativ 8 minute, până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
În timp ce peștele aburește, într-un castron mic, amestecați sosul de soia, vinul și 1 lingură de apă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
ApăApă
PeștePește
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Când peștele este gata, scoateți cu grijă placa din abur și turnați orice lichid acumulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Așezați scallionul și coriandrul de-a lungul vârfului peștelui. Într-o tigaie mică saut saut, încălziți uleiul la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapa VerdeCeapa Verde
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți uleiul de pe foc și turnați-l direct peste scallion și coriandru pentru a le "găti".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Stropiți amestecul de soia peste pește și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
10
Cum să pregătiți un pește întreg
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
11
Majoritatea piețelor vând pește care a fost deja scalat și eviscerat. Dacă un pește nu a fost curățat, puteți cere vânzătorului de pește să-l curețe pentru dvs. Când servim un pește întreg la restaurante, tăiem și aripioarele, deoarece peștele este mai ușor de servit fără ele. Cu o foarfecă, tăiați aripioarele de pe ambele părți ale peștelui, de pe burtă, apoi aripioarele dorsale (cele care aleargă de-a lungul spatelui). În cele din urmă, tăiați coada tăind-o în formă de V și marcați peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista