Pește Vineri Burgeri De Ton

Pește Vineri Burgeri De Ton
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați burgerii de ton de vineri de pește. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 220 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 62 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați tunan în apă, ou, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Chili Crusted ahi ton & Avocado Salata cu coriandru usturoi Dressing (GF!) ... și Fave Five Friday: ton sănătos, Vineri seara plăcintă cu pește, și Vineri Seara! Taco de pește Baja cu salată de varză crocantă.

Instrucțiuni

1
Amestecați tonul scurs, ceapa, țelina, oul, firimiturile de pâine, cuburile de pâine, usturoiul praf, sarea și piperul negru într-un castron. Dacă amestecul este prea uscat pentru a se ține împreună, amestecați sucul de ton rezervat, câte 1 linguriță. Împărțiți amestecul în sferturi și formați fiecare porție într-un patty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
țelinățelină
SucSuc
CeapăCeapă
SareSare
TonTon
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți prăjiturile până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți prăjiturile pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Vinul Pinot Noir, Merlot și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 75 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Pământesc într - un mod plăcut-caracterul fructifer este mai aproape de prune decât cireșele. Gura este dulce și delicioasă, cu indicii de cola și pâine de copt.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista