Pește ușor Veracruz (Pescado a la Veracruzana)
Ușor de pește Veracruz (Pescado a la Veracruzana) este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 113 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de coriandru, brânză cotija, file de snapper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Filetes de Pescado a la Veracruzana (file de pește fiert cu roșii, capere, măsline și ierburi), Huachinango a la Veracruzana (Snapper roșu, Stil Veracruz), și Pește Veracruzana.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați interiorul unui vas mare de copt cu spray de gătit.
Așezați fileurile de snapper roșu în vasul de copt și acoperiți cu pico de gallo și ceapă tocată.Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și introduceți-l în cuptor.Gatiti timp de 35 pana la 45 de minute pana cand pestele este gata. (Timpul de gătit va depinde de cât de groase sunt fileurile de pește. Peștele se face atunci când puteți fulgi cu ușurință peștele cu o furculiță.)
Îndepărtați folia și presărați brânză Cotija și coriandru deasupra peștelui și roșiilor.
Se introduce din nou la cuptor timp de 10 minute până când brânza începe să se topească puțin.
Scoateți din cuptor. Dish și servi imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.