Pește Taco Varză Împachetări

Pește Taco varza împachetări ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 8. 31 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de maioneză, fileuri de cod, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Vineri Seara! Taco de pește Baja cu salată crocantă de varză, Ultimate Green Taco împachetează cu carne de Taco cu linte-nuc (Vegan + fără Gluten), și Taco Wraps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pat pește uscat cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul de canola cu ardei roșii uscați într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc mediu. Gatiti pestele in uleiul incins pana cand carnea este opaca si marginile pestelui sunt usor rumenite, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Presărați pește cu sare și piper negru.
Se ia de pe foc, se scurge și se aruncă ardeii.
Amestecați maioneza, pasta de wasabi și 2 linguri de coriandru împreună într-un bol. Lingurați câteva linguri de pește într-o frunză de varză și înfășurați frunza în jurul peștilor; repetați cu frunzele și peștele rămase.
Încingeți fiecare rulou cu o stropire de cilantro.
Se servește cu maioneză wasabi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Gloată Pinot Gris]()
Gloată Pinot Gris
Alsacian-inspirat cu note de var, măr verde, floare albă și piatră umedă. În urma nasului sunt arome de pere de Anjou, nectarină albă șicitrice. Aciditatea vibrantă și crocantă echilibrează acest vin cu corp mediu și îl poartă prin finisajul persistent.