Pește-spadă în sos cremos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă în sos cremos de roșii. Această rețetă face 4 porții cu 476 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper anaheim, apă, fripturi de pește-spadă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește-Spadă Cajun Cu Sos De Remouladă Rapid Și Cremos, Fripturi de pește-spadă cu sos de roșii-busuioc, și Paste cu pește-spadă și sos de roșii Cherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, oală de lut ignifugă sau vas de copt din fontă emailată, topiți untul.
Adăugați usturoiul și poblano, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până când poblano începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile tocate, apa și smântâna și se fierbe la foc mic.
Condimentați fripturile de pește-spadă cu sare și piper și cuibăriți-le în amestecul de roșii. Acoperiți cu folie și coaceți la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, întorcând fripturile o dată, până când sunt fierte.
Folosind o spatulă cu fante, transferați peștele-spadă pe farfurii. Se amestecă oțetul și oregano în sos și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pește și se servește cu pâine plată turcească.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.