Pește-Spadă Suya
Peștele-spadă Suya este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție conține 966 calorii, 55g de proteine, și 82G de grăsime. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, ghimbir măcinat, arahide prăjite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pui Suya, Suya (Frigarui De Pui Nigerian), și Frigarui De Peste Spada.
Instrucțiuni
Faceți pasta de arahide combinând unt de arahide, boia de ardei, ardei iute, sare, ghimbir măcinat și suc de lămâie.
Se amestecă bine și se gustă. Reglați condimentele după cum este necesar
Așezați fâșii de pește într-un castron mare și turnați sos de arahide peste el, apoi folosind mâinile, amestecați bine asigurându-vă că bucățile sunt acoperite cu sos.
Se lasă la marinat câteva ore sau peste noapte.
Când este gata de gătit, pregătiți grătarul și lăsați cărbunii să se încălzească până la roșu aprins.
Apoi treceți frigarui (din lemn înmuiat) prin fiecare bucată de pește-spadă și așezați-l pe un suport Uns cu ulei.
Lăsați să gătească 5-6 minute pe o parte, apoi răsturnați și lăsați cealaltă parte să gătească 2-3 minute. Dacă nu este gata, scoateți-o pe o parte a grătarului unde căldura este indirectă și lăsați să gătească până la gata.
Se servește cu ceapă roșie feliată subțire, roșii cherry feliate, jumătăți de tei și frunze de coriandru
Într-un blender sau robot de bucătărie, măcinați alunele până când sunt zdrobite.Piulițele măcinate se vor lipi de părțile laterale ale recipientului de amestecare, astfel încât, folosind o spatulă, slăbiți bucățile de jos și rotunjiți părțile laterale.
Apoi adăugați ulei, stropind împreună cu un vârf de sare, amestecând până obțineți o consistență 'cremă groasă'.
Utilizați conform instrucțiunilor de mai sus.