Pește-Spadă La Grătar, Fasole Verde Și Salsa Picantă De Roșii

Pește-Spadă La Grătar, Fasole Verde Și Salsa Picantă De Roșii
Pește-spadă la grătar, fasole verde și salsa de roșii picante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $ 43.75 pe portie. O porție conține 4240 calorii, 291g de proteine, și 305g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Pește-spadă la grătar, fasole verde și Salsa picantă de roșii, Mesquite pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii carbonizate, și Avocado la grătar cu salsa picantă de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Faceți sosul de salată amestecând uleiul de măsline în sucul de lămâie, apoi adăugând sarea și piperul. Pune deoparte.Faceți salsa amestecând toate ingredientele împreună, condimentați după gust. Pune deoparte.Frecați fripturile de pește-spadă cu puțin ulei de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadăFripturi De Pește-spadă
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Puneți peștele-spadă pe un grătar preîncălzit (sau grătar crestat), cu flacără medie și gătiți timp de 2-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se ia de pe foc.Îmbrăcați ușor fasolea și salata verde cu sosul de ulei de măsline și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Așezați peștele-spadă deasupra unei grămezi de verdeață îmbrăcată.Puneți salsa de roșii deasupra peștelui-spadă.Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
VerziiVerzii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dientes De AjoDientes De Ajo

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoioțet balsamic (după gust)oțet balsamic (după gust)12 lingurițe de pudră de usturoioțet balsamic (după gust)oțet balsamic (după gust)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcapere, drenatecapere, drenate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcapere, drenatecapere, drenate1castraveți, curățați, însămânțați și tăiați cubulețecastraveți, curățați, însămânțați și tăiați cubulețe1castraveți, curățați, însămânțați și tăiați cubulețecastraveți, curățați, însămânțați și tăiați cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate, tocatpătrunjel cu frunze plate, tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate, tocatpătrunjel cu frunze plate, tocat1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole verde, fierte pana cand se inmoaie (aproximativ 3-5 minute)fasole verde, fierte pana cand se inmoaie (aproximativ 3-5 minute)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.salată verde (eu folosesc amestec de primăvară)salată verde (eu folosesc amestec de primăvară)4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.salată verde (eu folosesc amestec de primăvară)salată verde (eu folosesc amestec de primăvară)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline (după gust)ulei de măsline (după gust)3roșii prune, însămânțate și tocateroșii prune, însămânțate și tocate3roșii de prune, însămânțate și tocateroșii de prune, însămânțate și tocate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie, tocataceapa rosie, tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie, tocataceapa rosie, tocata0Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobiți (după gust)fulgi de ardei roșu zdrobiți (după gust)0Bucăți de caramele Heath Barfulgi de ardei roșu zdrobiți (după gust)fulgi de ardei roșu zdrobiți (după gust)1pentru fiecare.Salsa De TomateSalsa De Tomate1pentru fiecare.sare și piper negru proaspăt măcinat, după gustsare și piper negru proaspăt măcinat, după gust6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fripturi de pește-spadă (1/2 inch grosime)fripturi de pește-spadă (1/2 inch grosime)6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fripturi de pește-spadă (1/2 inch grosime)fripturi de pește-spadă (1/2 inch grosime)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista