Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya

Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya
Peștele-spadă la grătar cu Salsan de Papaya este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 168 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape circulatoro, dressing, fripturi de pește-spadă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până papaya ai putea urma acest curs principal cu Tapiocan și budincă de fructe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya, Pește-spadă la grătar cu Salsa de Avocado, și Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă pansament peste pește într-un vas de sticlă puțin adânc; întoarceți peștele pentru a acoperi ambele părți ale fiecărei fripturi cu pansament. La frigider 30 min. la marinat. Între timp, combinați ingredientele rămase. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada. Pește la grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Serviți peștele cu amestecul de papaya.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În1 h, 6 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista