Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa De Legume Proaspete
Rețeta de pește-spadă la grătar cu Salsa de legume proaspete ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 20 minute. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $2.87 pe portie. O porție conține 252 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de dovlecei, țelină, piper serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya, Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya, și Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.