Pește-spadă la grătar cu salsa de ananas și ardei iute

Pește-spadă la grătar cu salsa de ananas și ardei iute
Pește-spadă la grătar cu ananas și salsa de ardei iute ia în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. Acest fel principal are 621 calorii, 46G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de lime, rozmarin, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. 42 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește-spadă la grătar cu Salsa de ananas-piersică, Pesce spada steccato e grigliato (pește-spadă cu usturoi și mentă), și Vinete La Grătar Cu Feta, Mentă Și Ardei Iute.

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele-spadă de orice straturi grase și tăiați orice carne pătată de sânge sau rugați-vă vânzătorul de pește să facă acest lucru pentru dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
2
Tăiați în 4 fripturi groase (aproximativ 2 cm grosime). Grosimea trebuie să fie chiar și pentru un 'cuisson' perfect (un termen de bucătari pentru 'doneness').
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Într-un vas puțin adânc, amestecați 120 ml ulei, 1 lingură ulei de susan, suc de 1 lime, 1 cățel de usturoi ușor zdrobit, 2 vârfuri bune de sare și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Puneți fripturile de pește în marinată, acoperiți și răciți de la 1 oră la o zi până când sunt gata de gătit, întorcându-le o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Pentru salsa, curățați și tăiați ananasul și puneți două treimi din carnea tăiată cubulețe într-un blender sau robot de bucătărie cu 1 linguriță de sare, șalotă, 2 linguri de ulei de măsline și uleiul de susan rămas. Whizz până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Deschideți ardeii iute și îndepărtați semințele. Tăiați carnea. Curățați lămâia; tăiați tulpina în fâșii, apoi tăiați cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Așezați ardeii iute, lămâia, 1 cățel de usturoi și sucul de lămâie într-un mortar mare. Zdrobiți aproximativ, apoi lucrați ceapa și ghimbirul pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Elixirul GElixirul G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Tăiați mărunt frunzele de coriandru și tocați frunzele de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
9
Se adaugă la amestecul de ardei iute, apoi se amestecă cu ananasul pur și zarurile suplimentare de ananas. Puneți într-un castron și turnați peste restul de 1 lingură de ulei. Acoperiți și răciți până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Pentru a găti peștele-spadă, încălziți un grătar sau o tigaie până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Scurgeți fripturile din marinată și așezați-le pe grătar. Urmăriți schimbarea cărnii de la cremă translucidă la cremă palidă cuisson 1 min. Întoarceți fripturile și gătiți încă 1 minut nu mai mult! Pentru a servi, aranjați roșiile cherry, pappardelle de castraveți și salata prăjită pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
PappardellePappardelle
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Stropiți peste salsa și acoperiți cu peștele-spadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru peștele-spadă. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista