Pește-spadă la grătar cu salsa de ananas și ardei iute

Pește-spadă la grătar cu salsa de ananas și ardei iute
Pește-spadă la grătar cu ananas și salsa de ardei iute ia în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,96 USD pe porție. Acest fel principal are 621 calorii, 46G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de lime, rozmarin, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. 42 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește-spadă la grătar cu Salsa de ananas-piersică, Pesce spada steccato e grigliato (pește-spadă cu usturoi și mentă), și Vinete La Grătar Cu Feta, Mentă Și Ardei Iute.

Instrucțiuni

1
Tăiați peștele-spadă de orice straturi grase și tăiați orice carne pătată de sânge sau rugați-vă vânzătorul de pește să facă acest lucru pentru dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
2
Tăiați în 4 fripturi groase (aproximativ 2 cm grosime). Grosimea trebuie să fie chiar și pentru un 'cuisson' perfect (un termen de bucătari pentru 'doneness').
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Într-un vas puțin adânc, amestecați 120 ml ulei, 1 lingură ulei de susan, suc de 1 lime, 1 cățel de usturoi ușor zdrobit, 2 vârfuri bune de sare și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Puneți fripturile de pește în marinată, acoperiți și răciți de la 1 oră la o zi până când sunt gata de gătit, întorcându-le o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Pentru salsa, curățați și tăiați ananasul și puneți două treimi din carnea tăiată cubulețe într-un blender sau robot de bucătărie cu 1 linguriță de sare, șalotă, 2 linguri de ulei de măsline și uleiul de susan rămas. Whizz până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Dientes De AjoDientes De Ajo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Deschideți ardeii iute și îndepărtați semințele. Tăiați carnea. Curățați lămâia; tăiați tulpina în fâșii, apoi tăiați cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
7
Așezați ardeii iute, lămâia, 1 cățel de usturoi și sucul de lămâie într-un mortar mare. Zdrobiți aproximativ, apoi lucrați ceapa și ghimbirul pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Elixirul GElixirul G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Tăiați mărunt frunzele de coriandru și tocați frunzele de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
9
Se adaugă la amestecul de ardei iute, apoi se amestecă cu ananasul pur și zarurile suplimentare de ananas. Puneți într-un castron și turnați peste restul de 1 lingură de ulei. Acoperiți și răciți până la o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Pentru a găti peștele-spadă, încălziți un grătar sau o tigaie până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Scurgeți fripturile din marinată și așezați-le pe grătar. Urmăriți schimbarea cărnii de la cremă translucidă la cremă palidă cuisson 1 min. Întoarceți fripturile și gătiți încă 1 minut nu mai mult! Pentru a servi, aranjați roșiile cherry, pappardelle de castraveți și salata prăjită pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
PappardellePappardelle
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Stropiți peste salsa și acoperiți cu peștele-spadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru peștele-spadă. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista