Pește-Spadă La Grătar

Pește-Spadă La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Peștele-spadă la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 920 calorii, 43G de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 11,81 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, piper, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este excelent. Încercați Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar, Pește-Spadă La Grătar Pentru Doi, și Pește-Spadă La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți la fiert o oală medie cu apă rece, apoi condimentați cu o lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați fasolea și gătiți timp de aproximativ 3 până la 4 minute sau până când este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Scurgeți și scufundați imediat în apa cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Lăsați să stea în apa cu gheață câteva minute, apoi scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Așezați cartofii într-o cratiță medie, acoperiți cu apă rece și condimentați cu 1 lingură de sare și gătiți până aproape fierte (un cuțit sau o frigăruie introdusă în centru intră cu puțină rezistență).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
FrigaruiFrigarui
CuțitCuțit
7
Se scurge bine și se pune pe o foaie de copt pentru a se răci ușor. Odată suficient de rece pentru a manipula, feliați cartofii pe lungime, periați cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Așezați pe grătar, tăiați partea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute, întoarceți și grătiți până când sunt fierte, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Așezați fasolea gătită, cartofii la grătar, roșiile și ceapa, într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
TomateTomate
CeapăCeapă
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați vinaigreta și aruncați ușor pentru a combina; condimentează cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți peștele-spadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
Pește-spadăPește-spadă
11
Adăugați cuburi de pește-spadă în salată, aruncați pentru a combina și împărțiți între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
12
Încingeți fiecare porție cu 1 lingură de pătrunjel rupt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
13
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
14
Combinați condimentele și sarea și piperul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Ungeți ambele părți ale peștelui-spadă cu ulei și condimentați cu puțină sare. Frecați 1 parte a fiecărei fripturi cu 1/4 din amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
FripturăFriptură
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
16
Așezați peștele-spadă pe grătar, condimentați cu partea în jos și gătiți până când este ușor carbonizat și s-a format o crustă, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți peștele și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
17
Scoateți de pe grătar și lăsați să se odihnească 5 minute. Tăiați peștele-spadă în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
18
Bateți împreună oțetul, mierea, usturoiul și pasta de hamsii și condimentați cu sare și piper. Se amestecă încet uleiul de măsline și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista