Peștele-spadă de var de ghimbir necesită aproximativ 17 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 137g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 1325 calorii. Pentru $19.1 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, usturoi instant, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Pește-Spadă Cu Var De Ghimbir, Pește-Spadă De Ghimbir-Tei, și Pește-Spadă Cu Ghimbir-Lime La Grătar Și Legume sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mică.Înmuiați fiecare friptură în amestec de var pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Așezați peștele pe o tigaie de fierbere acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se presară sare și piper.Se fierbe 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.În timp ce peștele gătește, puneți amestecul de suc de lămâie la foc mediu; gatiti pana se reduce la jumatate (aproximativ 8 minute).
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.