Pește Sauced
Peștele Sauced este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 40 minute. 7 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, fileuri de cod, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Rețete similare includ Pește Sauced, Miao Pește Roșu-Sauced, și Sauced: Aioli.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol de amestecare, combinați untul, maioneza, smântâna și sucul de lămâie.
Așezați fileurile de cod într-un vas de copt de 8x8 inch.
Se toarnă amestecul de maioneză peste pește.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 30 de minute sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio