Pește Roșu Prăjit

Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Peștele roșu prăjit ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 440 calorii. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de chimen măcinat, boia de ardei, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Pește Întreg Prăjit, Pește Prăjit În Tigaie, și Peștele prăjit al mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mediu adăugați suficient ulei de canola încât peștele să fie scufundat de 1 inch de ulei și încălziți uleiul la 350 de grade F.
Tăiați 3 felii în carnea peștelui, la aproximativ 2 centimetri distanță sau la o distanță egală între cap și coadă.
Țineți peștele de coadă și deschideți complet tăieturile și condimentați cu sare, piper, boia și chimen. Repetați cu cealaltă parte a peștelui.
Se amestecă făină și amidon de porumb, pește dragat din belșug, cu excepția cozii. Folosind clești, puneți peștele, capul mai întâi în ulei, asigurându-vă că peștele rămâne în poziție verticală.
Gatiti timp de 10 minute sau pana cand se termina pestele.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexii de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de flori portocalii și trandafir sălbatic cu caise, piersici albe și coaja de portocala. Crisp, uscat și bine structurat cu mere de aur și citrice.Minunat versatil. Excelent ca apertif și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine refrigerate.