Pește prăjit cu sos de Curry thailandez

Pește prăjit cu sos de Curry thailandez
Pește pan-prăjită cu sos de Curry thailandez ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 332 calorii, 3G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de iarbă de lămâie, usturoi, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curry De Pește Thailandez, Tocană De Pește Curry Roșu Thailandez, și Pește Curry Verde Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați șalotă și usturoi; se amestecă des până se limpezește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Tăiați capetele din tulpinile de iarbă de lămâie și îndepărtați straturile exterioare dure; zdrobiți cu partea plată a unui cuțit mare, apoi tăiați în lungimi care se vor potrivi în tigaie. Se amestecă pasta de curry, ghimbirul, turmericul și iarba de lămâie în tigaie; gatiti pana se parfumeaza, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Elixirul GElixirul G
TurmericTurmeric
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați lapte de cocos, sos de pește, zahăr și coajă de tei; se fierbe, amestecând des, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
Coaja De TeiCoaja De Tei
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Îndepărtați iarba de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
5
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Presărați ambele părți ale peștelui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Se toarnă restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați pește și gătiți până se rumenesc pe fund, 3 până la 4 minute. Întoarceți bucățile și transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Coaceți doar până când peștele este opac în centrul celei mai groase părți, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Puneți sosul curry pe patru farfurii și acoperiți cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
12
Asocierea vinului: Riesling uscat, dar crocant, cu citrice aromate, mere și note tropicale peste minerale bune. Cel mai bun în împerecherea noastră: Poet ' s Leap 2004 (Columbia Valley, WA; 22 USD), V. Sattui off-dry Johannisberg 2004 (Napa Valley; 18 USD) și Firestone 2004 (Central Coast, CA; 10 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Punți de aromă: puțin zahăr în Riesling se potrivește cu dulceața și îmblânzește condimentul din farfurie. Alcoolul scăzut și fructuozitatea scad și căldura. Dulceața din vin îi conferă, de asemenea, greutate-vâscozitate-pentru a se potrivi cu senzația de gură a laptelui de cocos. Acidul bun, pe de altă parte, taie acea bogăție pentru un efect de gură (un vin flasc ar merge plat). Notele citrice și tropicale fac ecou ierbii de lămâie, varului, ghimbirului și condimentelor aromate din curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul GElixirul G
RieslingRiesling
AlcoolAlcool
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista