Pește prins la cuptor
Peștele prins la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 310 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână unt, parmezan, sare de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina de porumb, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fenicul fiert și pește lagună prins în linie, Prins cu aluatul Cookie, și Păstrăv proaspăt prins cu cartofi prăjiți și ceapă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.