Pește Marocan Spaniol

Pește Marocan Spaniol
Peștele marocan spaniol ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 516 calorii, 82G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $7.96 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Dacă aveți la îndemână usturoi, măsline, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Pește Spaniol, Stoc De Pește Spaniol, și Pește La Grătar În Stil Spaniol.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ardeii grași, morcovii, roșiile, măslinele și fasolea garbanzo și continuați să gătiți până când ardeii sunt ușor fragezi, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
MorcovMorcov
ArdeiArdei
MăslineMăsline
3
Presărați pătrunjelul, boiaua, chimenul, cayenne și bulionul de pui peste legume. Condimentează cu sare după gust. Se amestecă pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
LegumeLegume
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PătrunjelPătrunjel
ChimenChimen
SareSare
4
Așezați peștele deasupra legumelor și adăugați suficientă apă pentru a acoperi legumele. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când peștele se fulgează ușor cu o furculiță și sucurile se limpezesc, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista