Pește La Grătar Într-O Marinată Picantă De Citrice

Pește La Grătar Într-O Marinată Picantă De Citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați peștele la grătar într-o marinată picantă de citrice. Această rețetă servește 25 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 24 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de coajă de tei, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Williams Sonoma are 29 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 12 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pește picant la grătar cu salată de citrice, Ceviche fierbinte și picant de biban de mare Cholula cu ardei prăjiți, prăjituri Masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice, și Marinată picantă-citrice pentru miel.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 12 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista