Pește la grătar cu Salsa de portocale-fenicul

Pește la grătar cu Salsa de portocale-fenicul
Rețeta de pește la grătar cu Salsa de portocale-fenicul ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 403 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, oțet de vin, portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pește la grătar cu Salsa de portocale-fenicul, Tacos de pește cu salsa portocalie, și Pește Alb Cu Salsa Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 2 linguri de ulei, oțet, coriandru, 2 lingurițe de sos de soia, ghimbir și zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
OțetOțet
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Tăiați coaja și miezul alb din portocale; aruncați. Ținând portocale peste castron pentru a prinde sucuri, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați fenicul și ceapa; aruncați ușor. Se condimentează cu sare și piper. (Salsa se poate face cu 3 ore înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FeniculFenicul
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
5
Se amestecă 3 linguri de ulei, 1 lingură de sos de soia și usturoi în vasul de plăcintă din sticlă. Întoarceți peștele în amestec de ulei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Presărați peștele cu sare și piper. Grătiți până când este doar opac în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Transferați pe plăci. Spoon salsa peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista