Pește la grătar cu mandarină și maghiran

Peștele la grătar cu mandarină și maghiran este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. Un amestec de sare și piper kosher, maghiran plus 1 lingură de frunze de maghiran, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Porumb Maghiran La Grătar, Dovlecei La Grătar Cu Năut Și Maghiran, și Maghiran-Carne De Porc Frecată Și Salată De Cartofi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt. Faceți 3 felii diagonale distanțate la aproximativ 1 1/2 " de fiecare parte a peștilor. Se condimentează pielea și cavitatea cusare și piper. Umpleți fiecare pește cu 4 ierburipriguri și segmente din 1/2 mandarină. Rubeach pește cu 1 lingură de ulei.
Grill pește Până când pielea nu se mai lipeste, 3-4minute. Folosind o spatulă metalică, întoarceți cu grijăpește și grătar până când este gătit, aproximativ3-4 minute.
Transferați în platouri șigarnitură cu segmente de mandarine rămaseși frunze de maghiran.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio