Pește La Cuptor În Sos De Ghimbir De Soia

Pește La Cuptor În Sos De Ghimbir De Soia
Peștele la cuptor în sos de ghimbir de soia ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $31.53 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 1483 calorii, 280g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de soia, ghimbir, oțet de vin de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Taitei Cu Sos De Soia, și Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați fileurile de pește într-un vas de copt de 13 x 9 inch.Se dizolvă cubul de bulion de pui într-o cană de apă clocotită și se lasă deoparte.Curățați scallions și tăiați fiecare în jumătate (practic, separând partea albă de verde); feliați porțiunile verzi, apoi tăiați porțiunea albă în bucăți de mărimea chibritului.Păstrați-le separat, le veți folosi separat.Feliați ghimbirul în bucăți de mărimea chibritului.Din bulionul de o cană, scoateți 1/4 cană și turnați-l peste pește; presărați fileurile cu piper cayenne, sare și piper dacă folosiți, apoi acoperiți cu porțiunea verde a scallionilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De PuiCub De Bouillon De Pui
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se introduce, acoperit, la cuptor și se coace timp de 15 minute, sau până când se fulgează ușor cu un fork.In un castron mic, amestecați bulionul rămas cu sosul de soia, oțetul de vin de orez, amidonul de porumb și 2 TBS apă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mică antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați fâșiile de scallion și ghimbirul și gătiți până devin aurii (doar câteva minute).Dați amestecului de soia o agitare bună, apoi adăugați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se încălzește până la fierbere și se fierbe amestecând timp de 1 minut sau până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Scoateți peștele din cuptor și pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Serviți sosul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista