Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele cu piper negru dulce. Pentru $6.66 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă verde, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de pește thailandez, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni cu sos de anason stelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați PEȘTE CARAMELIZAT CU PIPER NEGRU DIN VIETNAM, Bratwursts Cu Piper Negru Dulce, și Piper negru dulce și Feisty și Kugel portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/4 cană de apă, zahăr și sos de pește într-o tigaie mare antiaderentă; aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați lemongrass, usturoi și piper. Gatiti 1 1/2 minute sau pana se reduce usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Adăugați 1/4 cană de apă, ceapă și pește și gătiți la foc mediu-mare 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, întorcându-se o dată.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.