Pește De Tei Și Cimbru Trinidadian

Pește De Tei Și Cimbru Trinidadian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele de tei și cimbru Trinidadian. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 384 calorii. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, coriandru proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tocană de pește Trinidadiană a lui Natalie, Pește prăjit cu cheddar-grâu de cimbru, și Păstrăv Cu Tei Și Cimbru.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate78
Revista