Pește De Talpă Ușor Prăjit Cu Sos De Unt De Lămâie

Pește De Talpă Ușor Prăjit Cu Sos De Unt De Lămâie
Nevoie de o felul principal pescatarian? Peștele de talpă ușor prăjit cu sos de unt de lămâie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 44G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $7.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, pătrunjel, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Talpă cu sos de unt de lămâie, Talpă de lămâie cu sos de unt de crab și tarhon, și Pește unic foarte ușor de copt cu Mozzarellan și roșii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista