Pește De Rocă Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele de rocă prăjit. Această rețetă servește 2 și costă 18,59 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1589 calorii, 174g de proteine, și 84G de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, condimente Old Bay spice, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește De Rocă Fiert, Piure De Butternut, Gnocchi De Ricotta, Somn prăjit de Rock cu sos Tartar creol, și Pește Prăjit Fără Ulei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea și piperul, condimentele și ouăle.
Înmuiați peștele în amestec.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie și sotati peștele până când sunt crocante pe ambele părți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.