Pește De Rocă Fiert, Piure De Butternut, Gnocchi De Ricotta

Pește Rock fiert, piure de Butternut, Gnocchi Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 5.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1094 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sare, ricotta, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: obrajii de carne de vita cu rodie cu piure de Squash Butternut, Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Oquste, Năsturel pur Oquste și ciuperci de Chanterelle glazurate, și Pește De Rocă Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ricotta și oul împreună. Cerneti faina si sarea, apoi pliati in amestecul de ricotta.
Adăugați arpagic. Se odihnește aluatul câteva ore și se modelează după cum este necesar. Gatiti-le in apa sarata pana cand plutesc.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Prăjiți ușor dovlecelul de butternut tăiat cubulețe într-o tigaie, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați-l la cuptor timp de 7 până la 8 minute. Când este moale, strecurați excesul de apă, adăugați miere de scorțișoară și amestecați într-un piure, treceți-l prin strecurătoarea fină și condimentați cu sare
Se amestecă împreună cu vinaigreta și se completează peștele placat.
Condimentează peștele rock cu sare și piper. Puneți uleiul într-o tigaie preîncălzită; căutați partea peștelui care va fi prezentată mai întâi. Când culoarea maro aurie se întoarce spre cealaltă parte și se adaugă stoc, unt și se fierbe până când peștele este gătit, se presară cu suc de lămâie și se unge peștele cu emulsia. Într-o altă tigaie sear gnocchi fierte pe ambele părți.
Adăugați galbenele curățate, condimentați și acoperiți cu untul spumant.
Se servește cu dovlecei de butternut și salată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.