Pește de pisică prăjit cu sos de Lime de ardei roșu prăjit și semințe de floarea soarelui prăjite

Peștele de pisică prăjit cu sos de Lime de ardei roșu prăjit și semințe de floarea soarelui prăjite necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 364 calorii, 49G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 22 de fani. Un amestec de sare și piper, frunze de coriandru, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Pește de pisică prăjit cu sos de Lime de ardei roșu prăjit și semințe de floarea soarelui prăjite, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și roșii prăjite și ardei roșu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Condimentați ambele părți ale peștelui cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați fileuri de pește în tigaie și gătiți 2 minute pe fiecare parte răsturnând cu o spatulă sau clești, până se rumenesc și se înmoaie furculița.
Într-un blender, combinați ardeii roșii prăjiți, usturoiul, sucul de lămâie, ghimbirul și chimenul și piureul până se omogenizează.
Transferați amestecul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă coriandru.
Serviți jumătate din pește cu tot sosul lingurat deasupra.
Presărați blatul cu semințe de floarea soarelui prăjite. Rezervați peștele rămas pentru eroi, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.