Pește cu sos de ghimbir-Scallion
Peștele cu sos de ghimbir-Scallion este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 445 calorii, 40g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ghimbir, fulgi de piper, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rețetă De Pește Cu Ghimbir Și Scallion (????), File de pește cu ghimbir de Scallion aburit cu Bok Choy, și Sos De Soia Ghimbir-Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile shiitake într-un castron mic cu apă foarte fierbinte pentru a acoperi.
Lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute pentru a se înmuia. Ridicați ciupercile din lichidul de înmuiere, lăsând nisipul în urmă. Tăiați orice tulpini și tăiați capacele. Se strecoară lichidul de înmuiere printr-o strecurătoare căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză și se adaugă în cratiță în pas
Combinați bulionul de pui, shiitakes, zahărul, oțetul, sosul de stridii, sosul de soia, sucul de lămâie și sosul de pește într-o cratiță mică, nereactivă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, până când aromele s-au amestecat, aproximativ 20 de minute.
Bateți amidonul de porumb cu apa pentru a se amesteca. Când este neted, amestecați-l în sos, amestecând constant până când sosul se îngroașă, 1 minut.
Adăugați fulgii de ardei și ghimbirul și fierbeți încă 1 minut.
Adăugați ceapa, ardeiul gras și scallions și gătiți doar până se încălzesc, încă 1 până la 2 minute; legumele ar trebui să fie în continuare foarte crocante.
Se ia de pe foc și se gustă pentru condimentare. Păstrați cald în timp ce pregătiți peștele.
Întindeți făina pe o farfurie și înmuiați fileurile de pește, pe rând, în ea pentru a acoperi pe ambele părți, scuturând orice exces.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați fileurile de pește ușor cu sare, apoi adăugați-le în tigaie. Saut până se rumenesc ușor și se fierbe, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați fileurile într-un platou sau farfurii individuale și puneți sosul peste ele pentru a servi.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio