Pește crocant cu sos de lămâie-mărar
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Peștele crocant cu sos de lămâie-mărar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pene de lămâie, pudră de ceapă, murături de mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma panko, puteți urma acest fel principal cu Panko Crustă Plăcintă Cu Brânză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește crocant cu sos de mărar de lămâie, Pește crocant la cuptor cu sos cremos de mărar, și Parmezan Crusted pește cu sos de marar de lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Așezați albușurile într-un vas puțin adânc.
Combinați panko, paprika, praf de ceapă și praf de usturoi într-un vas puțin adânc.
Presărați peștele uniform cu piper și sare. Înmuiați fiecare file în albuș de ou, apoi dragați în amestec panko; așezați pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Combinați maioneza, murătura, sucul de lămâie și mărarul.
Se servește cu pește și pene de lămâie.
Notă de vin: acest fel de mâncare necesită un vin cu aciditate pentru a tăia pâinea și, de asemenea, pentru a acționa ca un spritz final de lămâie. Waterbrook 2008 Pinot Gris din Columbia Valley din statul Washington (1 USD
face toate acestea cu o notă de fructe. Sara Schneider
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.