Rețeta de pește crocant crocant și chipsuri este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru $ 4.39 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 1101 calorii, 46G de proteine, și 63G de grăsime. Un amestec de maioneză, tilapia, apă seltzer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Încercați Goujons de pește crocant cu chipsuri slabe, Pește și chipsuri crocante, și Pește și chipsuri crocante cu conținut scăzut de grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți o foaie de copt în cuptor pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Folosind atașamentul de feliere pe un robot de bucătărie sau un cuțit, feliați cartofii în discuri subțiri de aproximativ 1/4 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Puneți 1/3 din cartofii feliați într-un recipient cu apă rece și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Așezați restul de 2/3 din cartofi într-un castron mare cu 2 lingurițe de ulei de canola, sare și piper, după gust și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Scoateți foaia de copt din cuptor și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați cartofii pe foaia de copt și coaceți timp de 10 minute, răsturnați fiecare cip și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Într-un vas mediu se încălzește 3 căni de ulei de canola la 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Într-un castron mare combinați ingredientele uscate rămase, cu excepția a 1/2 cană de făină și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Bateți în apa seltzer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Așezați restul de 1/2 cană de făină pe o farfurie sau o farfurie și condimentați cu sare și piper. Dragați tilapia în făină, scuturați excesul, apoi înmuiați în aluat. Puneți cu grijă peștele bătut în uleiul fierbinte. Lucrând în loturi pentru a nu aglomera oala, prăjiți 6 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tilapia
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scoateți pe o placă rezistentă la cuptor căptușită cu prosoape de hârtie sau o pungă de hârtie maro. Repetați cu fileurile rămase. În timp ce prăjiți tilapia rămasă, păstrați fileurile fierte calde într-un cuptor preîncălzit la 250 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Serviți imediat cu chipsuri și sos Tartar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Sos De Curcan, încălzit
14
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați până se amestecă bine.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.