Rețeta de pește crocant crocant și chipsuri este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru $ 4.39 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 1101 calorii, 46G de proteine, și 63G de grăsime. Un amestec de maioneză, tilapia, apă seltzer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este super. Încercați Goujons de pește crocant cu chipsuri slabe, Pește și chipsuri crocante, și Pește și chipsuri crocante cu conținut scăzut de grăsimi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Puneți o foaie de copt în cuptor pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Folosind atașamentul de feliere pe un robot de bucătărie sau un cuțit, feliați cartofii în discuri subțiri de aproximativ 1/4 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Puneți 1/3 din cartofii feliați într-un recipient cu apă rece și rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Așezați restul de 2/3 din cartofi într-un castron mare cu 2 lingurițe de ulei de canola, sare și piper, după gust și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți foaia de copt din cuptor și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Transferați cartofii pe foaia de copt și coaceți timp de 10 minute, răsturnați fiecare cip și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Într-un vas mediu se încălzește 3 căni de ulei de canola la 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Într-un castron mare combinați ingredientele uscate rămase, cu excepția a 1/2 cană de făină și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Bateți în apa seltzer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Așezați restul de 1/2 cană de făină pe o farfurie sau o farfurie și condimentați cu sare și piper. Dragați tilapia în făină, scuturați excesul, apoi înmuiați în aluat. Puneți cu grijă peștele bătut în uleiul fierbinte. Lucrând în loturi pentru a nu aglomera oala, prăjiți 6 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tilapia
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
12
Scoateți pe o placă rezistentă la cuptor căptușită cu prosoape de hârtie sau o pungă de hârtie maro. Repetați cu fileurile rămase. În timp ce prăjiți tilapia rămasă, păstrați fileurile fierte calde într-un cuptor preîncălzit la 250 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
13
Serviți imediat cu chipsuri și sos Tartar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Sos De Curcan, încălzit
14
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și amestecați până se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.