Pește copt în buzunare de salată

Pește copt în buzunare de salată
Peștele copt în buzunarele de salată este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție conține 934 calorii, 141g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 13,53 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, frunze de maghiran, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pește Italian și legume buzunare, Buzunare de somon la cuptor cu legume, și Pește cu mazăre și salată verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți câteva frunze de salată la un moment dat în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
ApăApă
3
Lăsați să stea 1 până la 2 minute sau până se ofilesc; scurgere.
4
Movilă o porție de morcov și dovlecei lângă capătul tulpinii fiecărei frunze de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
MorcovMorcov
5
Puneți 1 bucată de pește pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
6
Se presară cu maghiran, sare și piper; punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaghiranMaghiran
UntUnt
7
Îndoiți frunza de salată peste pește; așezați cusătura cu fața în jos într-un vas de copt dreptunghiular uns, 13x9x2 inci. (Legumele ar trebui să fie deasupra peștelui.) Acoperiți și coaceți 25 până la 30 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate69
Revista