Pește Bătut Cu Bere

Pește Bătut Cu Bere
Peștele bătut cu bere este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție conține 254 calorii, 24g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, ou, file de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pește Bătut Cu Bere, Pește De Cod Bătut Cu Bere, și Pește Bătut Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul (1 1/2 inci) într-o cratiță grea de 3 litri sau friteuză până la 350 km. Acoperiți ușor peștele cu 3 până la 4 linguri Bisquick mix.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți 1 cană Bisquick mix, berea, sarea și oul cu bătătorul de mână până se omogenizează. (Dacă aluatul este prea gros, amestecați bere suplimentară, câte 1 lingură odată, până la consistența dorită.) Scufundați peștele în aluat, lăsând excesul să picure în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
BereBere
PeștePește
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Prăjiți peștele în ulei aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se servește fierbinte cu sos tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista