Pește Bătut
Peștele bătut este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 327 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți bere, ou, făină de auto-creștere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), și Pește Bătut Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul amestecând toate ingredientele, cu excepția peștelui și a uleiului într-un bol mare de amestecare.
Îndepărtați pielea și orice oase din fileurile de pește.
Turnați uleiul într-o tigaie largă și adâncă (am folosit un wok), porniți focul la mediu și încălziți uleiul la 140C (dacă nu aveți termometru, aruncați câteva picături de aluat în ulei când este fierbinte, aluatul ar trebui să înceapă imediat să clocotească și să se ridice la suprafață).
Puneți fileurile de pește în vasul de aluat și amestecați-le astfel încât să fie complet acoperite. Apoi, pe rând, alegeți-le și puneți-le cu grijă în ulei, asigurându-vă că nu supraaglomerați tigaia (ar trebui să existe mult spațiu în jurul fiecăruia, așa că faceți-o în loturi, dacă este necesar).Gatiti pestele aproximativ 8 minute, pana devin maro auriu mediu. În timp ce gătesc, întoarceți-le în mod regulat și aruncați o parte din aluat din castron pe fiecare bucată (acest lucru îi conferă o textură interesantă).Când peștele este gătit, scoateți-l cu grijă din ulei și puneți-l pe niște hârtie de bucătărie pentru a scurge excesul de grăsime (dacă gătiți peștele în loturi, puneți peștele gătit într-un cuptor de 100c pentru a se încălzi).
Servește. L-am servit cu chipsuri, mazăre moale conservată și sos tartar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.