Pește Albastru Înnegrit Și Ciuperci Arse

Pește Albastru Înnegrit Și Ciuperci Arse
Peștele albastru înnegrit și ciupercile arse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 625 calorii. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos worcestershire, condimente cajun condimente Cajun condimente Cajun linguri de condimente cajun, ciuperci buton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Amestec de condimente înnegrite și pește înnegrit, Pește Albastru Întreg La Grătar, și Supă De Pește Albastru.

Instrucțiuni

1
Ingrediente de pește albastru înnegrit4 fileuri mici de pește albastru, nu mai mult de 8 inci lungime. (Peștii maturi, mai mari, sunt foarte uleioși și neatrăgători.) 4 linguri unt sau ulei4 linguri condimente Cajun (am folosit un amestec Paul Prudhomme)metodă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AlbastruPește Albastru
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2
Dragați fileurile de pește în făină. Într-o tigaie mare încălziți untul/uleiul cu condimente până la sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați fileuri cu pielea în sus. Gatiti la foc mic-mediu timp de 7 minute. Întoarceți și gătiți încă 3 minute. Întoarceți din nou, scoateți din tigaie și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții2
Scor De Sănătate75
Revista