Peștele alb cu fasole picantă și chorizo este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 268 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, fasole cannellini în apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 191 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, Pui Spaniol Cu Chorizo Și Fasole Albă, și Cod la cuptor cu Chorizo și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi înmuiați ceapa timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați rozmarinul, chorizo și usturoiul, apoi prăjiți încă 2 minute până când chorizo începe să fie crocant. Sfat în passata, fasole, varză și zahăr, sezon, apoi se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
(rezervati 1 Lingura)
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Pasata
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Suc De Lămâie, Opțional
3
Adăugați peștele în tigaie, lăsând vârfurile fileurilor să privească din sos, apoi acoperiți cu un capac și lăsați să gătească 3-5 minute sau până când carnea se descuamă ușor. Delicios servit cu pâine crustă.
Peștele alb poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.