Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați peștele alb afumat. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 100 de calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă verde, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pește Alb Afumat Răspândit, Crostini cu pește alb afumat, și Rețetă De Brandadă De Pește Alb Afumat.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele până se amestecă bine.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.