Pește alb afumat pe rondele de castraveți

Pește alb afumat pe rondele de castraveți
Această rețetă servește 36 și costă 21 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 14 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, coajă de lămâie, mărar plus 36 de crenguțe de mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rondele De Castraveți Cu Somon Afumat Și Aioli De Tei, Rondele De Castraveți Cu Lămâie Cr Aproxme Fraiche Și Somon Afumat, și Pește Alb Afumat Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați felii de 36 (1/3 inch grosime) din castraveți, rezervând castravetele rămase. Scoateți și aruncați niște castraveți din centrul fiecărei runde cu un tăietor de pepene galben sau o lingură mică pentru a crea o indentare (lăsând fundul intact).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Pepene GalbenPepene Galben
2
Tăiați suficient de castravete rămas în zaruri de 1/4 inch pentru a măsura 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
3
Aruncați castraveți tăiați cubulețe cu măr, smântână, șalotă, coajă, suc de lămâie, piper, mărar tocat și sare după gust. Îndoiți peștele alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
Pește AlbPește Alb
CastraveteCastravete
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
MărMăr
MărarMărar
SareSare
4
Movilă 1 până la 1 1/2 lingurițe amestec de pește pe fiecare rundă de castraveți. Se acoperă cu crenguțe de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
MărarMărar
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista