Petardă somon de Alaska la grătar

Reteta Firecracker Grilled Alaska Somon se poate face in aproximativ 6 ore si 40 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 77 de calorii . Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este perfectă pentru The Fourth Of July . Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, fileuri de somon, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 594 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 47% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și prăjiturile de pește cu polac din Alaska , Alaska la cuptor și Salata de somon la grătar cu vinaigretă de coriandru cu portocală sanguină .
Instrucțiuni
Puneți fileurile de somon într-un vas mediu de sticlă, neporos. Într-un castron mediu separat, combinați uleiul de arahide, sosul de soia, oțetul, ceapa verde, zahărul brun, usturoiul, ghimbirul, fulgii de ardei roșu, uleiul de susan și sarea.
Se amestecă bine și se toarnă peste pește. Acoperiți și marinați peștele la frigider timp de 4 până la 6 ore.
Pregătiți un grătar în aer liber cu cărbuni la aproximativ 5 inci de grătar și ungeți ușor grătarul.
Fileurile la grătar la 5 inci de cărbuni timp de 10 minute pe inch de grosime, măsurate la partea cea mai groasă, sau până când peștele se fulge doar cu o furculiță. Întoarceți la jumătatea gătitului.