Petarde și Mash

Petarde și Mash
Nevoie de o garnitură fără gluten? Bangers și Mash ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 2747 calorii, 64G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $13.67 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Foodista necesită semințe de mărar, bulion de pui, muștar și cartofi roșii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Petarde vegane și piure cu conținut scăzut de carbohidrați! (Petarde & Mash ) , Petarde și Mash, și Petarde & Mash.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cârnații și merele împreună pe o tigaie superficială și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți coaja din mere și zdrobiți trei rezervând una pentru sosul de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Într-o cratiță medie, fierbeți rutabagas în apă pentru a acoperi timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se scurge, se întoarce în aceeași oală și se pasează până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Într-o altă cratiță medie, aduceți cartofii la fiert în apă, adăugați 1/4tsp de sare și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Se scurge, se întoarce în aceeași oală și se pune la foc foarte mic, se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă să se usuce la abur timp de 15 minute. Mash cartofii fierti cu Zara, nucsoara, piperul alb si restul de 1/4tsp sare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Pentru sosul de ceapă maro, în timp ce bangers și mash se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie cu față înaltă la foc mediu, adăugați ceapa, mărarul, chimenul și semințele de muștar și gătiți, neacoperite, 5 minute fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați mărul feliat, amestecați o dată, acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10
Se toarnă bulionul și vinul, amestecând și răzuind toate reziduurile de tigaie în lichid până când fundul tigaiei este perfect curat și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Se ia de pe foc, se amestecă suspensia de săgeată, se întoarce la foc și se fierbe pentru a se îngroșa, aproximativ 30 de secunde. Puneți mărul copt rezervat, amestecați în sos și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Pentru a servi, puneți câte o lingură de piure de cartofi, măr și rutabaga în centrul fiecărei farfurii de servire. Feliați fiecare cârnați în sferturi pe lungime. Puneți niște sos pe o parte a piureului și acoperiți sosul cu trei sferturi de cârnați. Puneți niște mazăre pe cealaltă parte a piureului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Garnisiți cu pătrunjel și o lingură de amestec de muștar lângă cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista