Pesto Parmezan Pui

Pesto Parmezan Pui
Pesto Parmezan de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, pesto de busuioc, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pesto Parmezan Pui, Pesto parmezan pui și paste, și Cavatappi de pui-Pesto cu parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de foi de copt F. Line cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Spray De GătitSpray De Gătit
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Într-un vas superficial, amestecați pesto și maioneză. Într-un alt vas superficial. se amestecă împreună pesmet și brânză. Scufundați puiul în amestecul de pesto, apoi înmuiați-l în amestecul panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MaionezăMaioneză
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
3
Așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 15 până la 20 de minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când centrul părții cele mai groase este tăiat (165 km f) și acoperirea este maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se ornează cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista