Pesto Parmezan Pui
Pesto Parmezan de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, pesto de busuioc, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pesto Parmezan Pui, Pesto parmezan pui și paste, și Cavatappi de pui-Pesto cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de foi de copt F. Line cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Într-un vas superficial, amestecați pesto și maioneză. Într-un alt vas superficial. se amestecă împreună pesmet și brânză. Scufundați puiul în amestecul de pesto, apoi înmuiați-l în amestecul panko.
Așezați pe foaia de copt.
Coaceți 15 până la 20 de minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când centrul părții cele mai groase este tăiat (165 km f) și acoperirea este maro auriu.