Pesto Pacific Halibut La Grătar

Pesto Pacific Halibut La Grătar
Pacific Pesto halibut la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 1540 calorii, 146g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $29.73 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați jalapeno, suc de lămâie, fripturi de halibut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Pesto Pacific Halibut La Grătar, Halibut Pacific la grătar cu compot de rubarbă și căpșuni balsamice, și Halibut Pacific În Bulion De Ceai Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați coriandrul, usturoiul, coaja și sucul de tei, jalapeo și sosul de soia. Se amestecă până se amestecă. Cu procesorul sau blenderul în funcțiune, turnați treptat uleiul și procesați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Așezați fripturile de pește pe o tigaie de carne unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Ungeți partea superioară a fiecărei fripturi cu sosul. Se acoperă cartofii cu sosul rămas; se pune în tigaie cu pește.Se fierbe aproximativ 10 minute, sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista