Pesto de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru 1,78 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 92 de calorii , 5 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți sare, cățel de usturoi, roșii uscate la soare umplute cu ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă obține un scor solid de 75% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Farfalle cu pesto de roșii uscate la soare, cârnați și fenicul , salată de quinoană și năut cu roșii uscate și cireșe uscate și cremă de brânză cu roșii uscate și patiserie pesto .
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați roșiile, busuiocul, usturoiul, sarea și piperul. Se acopera si se proceseaza pana se toaca marunt. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil