Pesto de roșii uscate la soare
Pesto de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Pentru 1,78 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 92 de calorii , 5 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți sare, cățel de usturoi, roșii uscate la soare umplute cu ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă obține un scor solid de 75% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Farfalle cu pesto de roșii uscate la soare, cârnați și fenicul , salată de quinoană și năut cu roșii uscate și cireșe uscate și cremă de brânză cu roșii uscate și patiserie pesto .
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați roșiile, busuiocul, usturoiul, sarea și piperul. Se acopera si se proceseaza pana se toaca marunt. Se amestecă brânza.
Serviți cu felii de baghetă prăjite.