Pesto de porc cu Polentan este un fără gluten și fără lactate condiment. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.69 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru copii, sare și piper kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pesto Polenta Lasagna, Mușcături De Polenta De Pui Pesto, și Prajituri Pesto Polenta cu ceapa caramelizata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați o foaie de copt cu margini în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 450 de grade F. Faceți pesto-ul: pulsați pătrunjelul, busuiocul, căpșunile, usturoiul întreg, sosul Worcestershire, coaja de lămâie și sucul de 1 lămâie într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați 1/4 cană ulei de măsline. Refrigerați 3/4 cană de pesto pentru Risotto cu Pesto și mazăre. Înveliți carnea de porc cu 1/4 cană din pesto rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Nonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă restul de 1/2 cană pesto într-un bol mic cu 1 lingură de apă fierbinte și sucul de lămâie rămas; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carnea de porc și rumeniți peste tot, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Transferați pe foaia de copt fierbinte și prăjiți până când un termometru înregistrează 145 de grade F, aproximativ 15 minute. Între timp, gătiți polenta așa cum direcționează eticheta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6
Încălziți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați usturoiul feliat și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
8
Adăugați spanacul, 3 linguri de amestec pesto și 1/4 cană de apă; gătiți, amestecând, până se ofilesc, 3 minute. Feliați carnea de porc; serviți cu polenta, spanacul și amestecul de pesto rămas. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ