Pesto de bază fără lactate și Vegan

Pesto de bază fără lactate și Vegan
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 de condimente? Pesto de bază fără lactate și Vegan ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Go Dairy Free. Dacă aveți la îndemână sare, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pesto De Bază Fără Lactate, Rulouri Pesto de dovlecei [crude, vegane, fără Gluten, fără lactate], și Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați nucile de pin într-un robot de bucătărie, urmate de usturoi, sare, ulei și, în final, busuioc.Apăsați busuiocul înainte de a fixa capacul.Pulsați ingredientele de aproximativ cinci ori pentru a iniția acțiunea de amestecare.Se amestecă ingredientele până se combină bine, dar încă puțin grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista