Pesto de bază fără lactate și Vegan

Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 de condimente? Pesto de bază fără lactate și Vegan ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Go Dairy Free. Dacă aveți la îndemână sare, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pesto De Bază Fără Lactate, Rulouri Pesto de dovlecei [crude, vegane, fără Gluten, fără lactate], și Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați nucile de pin într-un robot de bucătărie, urmate de usturoi, sare, ulei și, în final, busuioc.Apăsați busuiocul înainte de a fixa capacul.Pulsați ingredientele de aproximativ cinci ori pentru a iniția acțiunea de amestecare.Se amestecă ingredientele până se combină bine, dar încă puțin grosier.