Pesto De Anghinare Prăjită

Pesto de anghinare prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 184 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de anghinare, sare cenușie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Sparanghel prăjit brânză la grătar cu anghinare și Pesto de rucola, Anghinare, roșii Cherry și salată de feta cu anghinare-Pesto Crostini, și Pesto De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Într-o tigaie adâncă rezistentă la cuptor, combinați 1/2 cană ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, cimbru, frunze de dafin, sare și piper.
Adăugați anghinarea înghețată și amestecați pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Acoperiți cu folie de aluminiu, transferați la cuptor și gătiți până când anghinarea se rumeneste în pete și se înmoaie când este străpunsă, aproximativ 35 de minute. Lăsați anghinarea să se răcească în lichid.
Scoateți frunza de dafin.
Puneți anghinarea răcită cu lichidul într-un blender.
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei de măsline și frunze de busuioc și procesați până se omogenizează.