Peste Noapte De Pui Enchilada Coace
Peste noapte de pui enchilada coace ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 385 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, ceapă verde, smântână și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pui Enchilada Coace, Pui Enchilada Coace, și Pui Enchilada Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) și foaia de folie de 16x12 inci cu spray de gătit antiaderent.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați pui; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand puiul nu mai este roz in centru, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Se amestecă supa, smântâna și ardeii iute.
Întindeți 1/4 cană de sos enchilada în vasul de copt pulverizat. Aranjați jumătate din bucățile de tortilla peste sos, suprapunându-se după cum este necesar. Lingurați și întindeți 1 cană de sos enchilada uniform peste tortilla.
Întindeți jumătate din amestecul de pui peste sos. Se acoperă cu 1 cană de brânză. Repetați straturile, începând cu bucăți de tortilla. Acoperiți bine cu folie pulverizată. La frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Coaceți acoperit 30 de minute. Descoperiți vasul de copt; coaceți încă 20 până la 25 de minute sau până când sosul este Bulbuc și brânza începe să se rumenească.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.