Periuță De Portocale-Banane
Reteta Orangey-Banana Smoothie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 5 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 107 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 5. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați banane, marmeladă de portocale, cuburi de gheață și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Înger Orangey, Smoothie de migdale cu banane-piersici și secretul pentru a face Smoothie-ul Perfect, și mango banana smochine smoothie-dulce și sănătos smoothie.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele, cu excepția gheții, în blender până se omogenizează.
Adăugați gheață; amestecați la viteză mare până se îngroașă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon