Perfect Parfait De Fructe De Pasiune

Perfect Parfait De Fructe De Pasiune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați parfaitul perfect din fructul pasiunii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 546 calorii, 12g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, fructul pasiunii pur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rețetă de Parfait de fructe și iaurt (Parfait de struguri și Granola), Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, și Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică și grea la foc mediu, combinați 1/2 cană de zahăr cu 1/4 cană de apă. Cu o perie de patiserie umedă, spălați părțile laterale ale tigaiei pentru a preveni formarea cristalelor de zahăr rătăcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se încălzește până când amestecul ajunge la 235 km f pe un termometru pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
3
Între timp, în vasul unui mixer cu suport cu un accesoriu pentru bici, bateți gălbenușurile până când sunt ușoare și pufoase. Când siropul de zahăr a atins temperatura, cu mixerul pe mediu-înalt, turnați cu grijă siropul de zahăr fierbinte pe partea laterală a bolului de amestecare și continuați să bateți până când amestecul s-a răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se adaugă pur și se amestecă ușor. Răsturnați amestecul într-un vas metalic și puneți-l deoparte în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o cratiță la foc mediu, combinați restul de 1/2 cană de zahăr și restul de 1/4 cană de apă și încălziți până când amestecul ajunge la 235 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Între timp, curățați vasul mixerului standului și adăugați albușurile și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Bateți până se spumează. Adăugați încet amestecul de zahăr fierbinte în albușuri și bateți la înălțime până când albușurile sunt foarte albe și strălucitoare și țineți vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Transferați vasul în mixerul de suport prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți la înălțime până când amestecul formează vârfuri rigide, albe și s-a răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Transferați albușurile de ou în amestecul pur approxide și pliați ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
10
Curățați din nou vasul mixerului de suport și turnați smântâna grea. Bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor frișca în amestecul de ouă, asigurându-vă că nu rămân dungi albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Turnați ușor parfaitul în pahare cu o singură porție, un castron mare de servire sau forme individuale de tort dreptunghiulare și congelați până la fermitate, cel puțin 5 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Se servește congelat.  
13
Pentru a servi prăjiturile dreptunghiulare, încălziți matrița metalică cu un uscător la foc mic, apoi îndepărtați ușor matrița.
14
Variație: dacă doriți o gradare a culorilor pentru a da desertului un pop vizual, înainte de congelare, adăugați o picătură de colorant alimentar portocaliu la jumătate din amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, OpționalColorant Alimentar Verde, Portocaliu și Negru, Opțional
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
15
Întindeți mai întâi parfaitul mai întunecat într-un strat uniform, apoi lingurați ușor parfaitul de culoare mai deschisă deasupra, asigurându-vă că nu amestecați cele două împreună și murdăriți culorile distincte. Înghețați ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Variație: dacă doriți să oferiți parfaitului dvs. o bază de tort, folosiți matrița de tort pentru a ștampila un strat de tort, apoi turnați parfait în matriță și înghețați ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista