Perfect Parfait De Fructe De Pasiune

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați parfaitul perfect din fructul pasiunii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 546 calorii, 12g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ouă, apă, fructul pasiunii pur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rețetă de Parfait de fructe și iaurt (Parfait de struguri și Granola), Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, și Batoane de fructe congelate cu fructul pasiunii și burniță de tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică și grea la foc mediu, combinați 1/2 cană de zahăr cu 1/4 cană de apă. Cu o perie de patiserie umedă, spălați părțile laterale ale tigaiei pentru a preveni formarea cristalelor de zahăr rătăcite.
Se încălzește până când amestecul ajunge la 235 km f pe un termometru pentru bomboane.
Între timp, în vasul unui mixer cu suport cu un accesoriu pentru bici, bateți gălbenușurile până când sunt ușoare și pufoase. Când siropul de zahăr a atins temperatura, cu mixerul pe mediu-înalt, turnați cu grijă siropul de zahăr fierbinte pe partea laterală a bolului de amestecare și continuați să bateți până când amestecul s-a răcit.
Se adaugă pur și se amestecă ușor. Răsturnați amestecul într-un vas metalic și puneți-l deoparte în frigider.
Într-o cratiță la foc mediu, combinați restul de 1/2 cană de zahăr și restul de 1/4 cană de apă și încălziți până când amestecul ajunge la 235 F.
Între timp, curățați vasul mixerului standului și adăugați albușurile și sarea.
Bateți până se spumează. Adăugați încet amestecul de zahăr fierbinte în albușuri și bateți la înălțime până când albușurile sunt foarte albe și strălucitoare și țineți vârfuri moi.
Transferați vasul în mixerul de suport prevăzut cu accesoriul pentru TEL și bateți la înălțime până când amestecul formează vârfuri rigide, albe și s-a răcit.
Transferați albușurile de ou în amestecul pur approxide și pliați ușor împreună.
Curățați din nou vasul mixerului de suport și turnați smântâna grea. Bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor frișca în amestecul de ouă, asigurându-vă că nu rămân dungi albe.
Turnați ușor parfaitul în pahare cu o singură porție, un castron mare de servire sau forme individuale de tort dreptunghiulare și congelați până la fermitate, cel puțin 5 ore sau peste noapte.
Pentru a servi prăjiturile dreptunghiulare, încălziți matrița metalică cu un uscător la foc mic, apoi îndepărtați ușor matrița.
Variație: dacă doriți o gradare a culorilor pentru a da desertului un pop vizual, înainte de congelare, adăugați o picătură de colorant alimentar portocaliu la jumătate din amestec.
Întindeți mai întâi parfaitul mai întunecat într-un strat uniform, apoi lingurați ușor parfaitul de culoare mai deschisă deasupra, asigurându-vă că nu amestecați cele două împreună și murdăriți culorile distincte. Înghețați ca mai sus.
Variație: dacă doriți să oferiți parfaitului dvs. o bază de tort, folosiți matrița de tort pentru a ștampila un strat de tort, apoi turnați parfait în matriță și înghețați ca mai sus.