Pere și mere fierte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pere și mere fierte. O porție conține 324 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pere anjou, ghimbir cristalizat, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Varză roșie cu Port fiert și pere, Bezea caramele Pecan cu pere fierte, și Pere și prune uscate în vin fiert (bine, fel) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare și grea cu suc de mere. Legați scorțișoarele, ghimbirul și cuișoarele împreună într-o pungă de brânză cu sfoară de bucătărie și adăugați la suc. Aduceți laun fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 15 minute, parțial acoperite, pentru a infuza arome.
Între timp, stoarceți lămâia într-un castron mare șiumpleți cu apă. Miezul merelor și perelor din partea de josși le coajați. Aruncați imediat în apa de lămâie (pentru a preveni rumenirea) până la momentul braconajului.
Adăugați cu grijă mere în lichidul de braconaj care fierbe, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Scoateți într-un castron.
Adăugați perele la lichid și braconajpână la licitație, aproximativ 8 minute.
Scoateți într-un castron.
Răciți lichidul de braconaj la temperatura camerei șidiscardați punga de condimente. Întoarceți fructele în lichid și refrigerațipeste noapte.
Pentru a servi, așezați fructele, tulpina-se termină, pe un suport pentru tortsau platou. Se strecoară o parte din lichid peste fructe.
Per porție: 320 calorii, 79G carbohidrați, 1g proteine,fără grăsimi sau colesterol.