Pere și mere fierte

Pere și mere fierte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pere și mere fierte. O porție conține 324 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pere anjou, ghimbir cristalizat, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Varză roșie cu Port fiert și pere, Bezea caramele Pecan cu pere fierte, și Pere și prune uscate în vin fiert (bine, fel) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare și grea cu suc de mere. Legați scorțișoarele, ghimbirul și cuișoarele împreună într-o pungă de brânză cu sfoară de bucătărie și adăugați la suc. Aduceți laun fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 15 minute, parțial acoperite, pentru a infuza arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Între timp, stoarceți lămâia într-un castron mare șiumpleți cu apă. Miezul merelor și perelor din partea de josși le coajați. Aruncați imediat în apa de lămâie (pentru a preveni rumenirea) până la momentul braconajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați cu grijă mere în lichidul de braconaj care fierbe, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Scoateți într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați perele la lichid și braconajpână la licitație, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Scoateți într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Răciți lichidul de braconaj la temperatura camerei șidiscardați punga de condimente. Întoarceți fructele în lichid și refrigerațipeste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
8
Pentru a servi, așezați fructele, tulpina-se termină, pe un suport pentru tortsau platou. Se strecoară o parte din lichid peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
9
Per porție: 320 calorii, 79G carbohidrați, 1g proteine,fără grăsimi sau colesterol.
10
Altele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista