Pere Cardamom coapte și caise este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 347 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână miere, caise, germeni de grâu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cardamom Pere Coapte, Mousse de iaurt Cardamom cu caise, și Caise Braconate Cu Vanillan Și Cardamom.
Instrucțiuni
1
Tăiați untul în bucăți mici. Într - o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci, amestecați untul cu ovăz, germeni de grâu, zahăr brun și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Germeni De Grâu
Crostini Cu Usturoi, Optional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți într-un cuptor de 350 până când amestecul este ușor rumenit și crocant, 10 până la 15 minute; se amestecă de mai multe ori.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lasă să se răcească.
4
Între timp, într-o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați miere, suc de lămâie, vanilie, extract de migdale, cardamom, caise și 2 linguri de apă. Se aduce la fierbere și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Cojiți, înjumătățiți și miez de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
6
Așezați perele, tăiate cu fața în jos, într - o caserolă superficială de 2 până la 2 1/2 litru. Puneți amestecul de miere-caise peste pere și acoperiți bine caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți până când perele sunt fragede când sunt străpunse, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Puneți pere, caise și sucuri în mod egal în boluri largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați linguri de iaurt congelat la fiecare porție și presărați cu topping.