Pere și caise de Cardamom la cuptor

Pere și caise de Cardamom la cuptor
Pere Cardamom coapte și caise este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 347 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână miere, caise, germeni de grâu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cardamom Pere Coapte, Mousse de iaurt Cardamom cu caise, și Caise Braconate Cu Vanillan Și Cardamom.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul în bucăți mici. Într - o tigaie pătrată de 8 sau 9 inci, amestecați untul cu ovăz, germeni de grâu, zahăr brun și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Coaceți într-un cuptor de 350 până când amestecul este ușor rumenit și crocant, 10 până la 15 minute; se amestecă de mai multe ori.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Lasă să se răcească.
4
Între timp, într-o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați miere, suc de lămâie, vanilie, extract de migdale, cardamom, caise și 2 linguri de apă. Se aduce la fierbere și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Cojiți, înjumătățiți și miez de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
6
Așezați perele, tăiate cu fața în jos, într - o caserolă superficială de 2 până la 2 1/2 litru. Puneți amestecul de miere-caise peste pere și acoperiți bine caserola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți până când perele sunt fragede când sunt străpunse, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Puneți pere, caise și sucuri în mod egal în boluri largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Adăugați linguri de iaurt congelat la fiecare porție și presărați cu topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, DecongelatePiersici Tăiate Felii Congelate, Neîndulcite, Decongelate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista